23 Şubat

Zombie Castaways Apk İndir - Para Hileli Mod v4.23.2

Zombie Castaways Apk İndir - Para Hileli Mod v4.23.2

Sürüm:4.23.2
Boyut134 MB
Android Sürümü4.4 +
Son Güncelleme23.02.2021


Zombie Castaways Apk İndir - Para Hileli Mod v4.23.2

Zombie Castaways'de arkadaş canlısı ve macera seven zombilerle yan yana bir çiftlik adasında yaşamayı deneyimleyin! İşte bir zombi evreninde asla sıkılmayacağınız şeylerin bir listesi:

🗺 Farklı bir zombi dünyasında seyahat edin! Oyuncaklar Adası🧸 turu, telaşlı bir İnsan Şehri👫 turu, Asteroid✨ için bir uzay görevi, Safari Adası'ndaki maceralar🦁 - adını siz verin, Zombie bunu anladı!

🏝 Kendi adanı inşa et: Düzenli zombi tarlaları ve fabrikaları veya dünyaca ünlü simge yapılar arasından seçim yap - Eyfel Kulesi, Mısır Sfenks, Louvre ve daha fazlası!

🏴‍☠️ Büyük bir korsan adasını restore edin ve tüm iyi bilinen özelliklere sahip bir zombi korsan kariyerine devam edin: gürültülü bir taverna, deniz kurtlarından komisyonlar ve uzağa yolculuklar!

🌾 Kendi zombi çiftliğinizi başlatın ve en sıra dışı bitkileri, meyveleri ve çiçekleri yetiştirin - ilk çiftlik mahsullerinizi boneberry, nekropumpkins, bezelye gibi toplayın!

💞 Ana karakterin hareketli bir hikayesini takip edin: Zombie hayatının aşkı için bir insan olacak mı?

🤗 Sevimli zombi çiftliği yardımcıları ve yeni arkadaşlar ile tanışın: Amy (büyük spoiler: Zombie'nin gelecekteki kız arkadaşı), Z.Chief (yerel bir ünlü), Diana Jones (Zombie'nin BFF), zombi oduncular ve taşçılar, hazine avcıları ve aşçılar!

📱Uzun hikaye kısa, size daha önce zombiler hakkında söylediklerini unutun! Zombie Castaways'deki eğlenceli çiftliğe ve maceralara hoş geldiniz! 🌟

Zombie Castaways
Para Hileli Mod v4.23.2