25 Ocak

Angry Birds Dream Blast Apk İndir - Para Hileli Mod v1.27.0

Angry Birds Dream Blast Apk İndir - Para Hileli Mod v1.27.0

Sürüm:1.27.0
Boyut114 MB
Android Sürümü5.0 +
Son Güncelleme25.01.2021


Angry Birds Dream Blast Apk İndir - Para Hileli Mod v1.27.0

Angry Birds Dream Blast'te hayat baloncukların patladığı bir rüya; zorlayıcı, eğlenceli ve Angry Birds Film 2 içerikli yeni bir bulmaca! Film kutlamalarına katıl, bulmacaları çöz ve bol kahkahalı rahatlatıcı bir deneyim yaşa. Her hafta yenileri eklenecek bir dolu eşsiz bulmacayla rüyayı yaşıyor olacaksın!

Angry Birds Dream Blast'i öğrenmesi ve oynaması çok kolay. Tek bir dokunuşla aynı renkteki rüya baloncuğu gruplarını patlat; tek seferde yeterince baloncuk patlattığında bir Red güçlendiricisi kazanacaksın. Bir Red, bir sıra baloncuğu temizleyebilir, iki Red ise baloncukları dört yönde patlatan bir Chuck oluşturabilir. Ekstra güçlü Bomb güçlendiricisini meydana getirmek için de iki Chuck'ı birleştir! Bebek Bomb komik ve şirin görünebilir ama patlayıcı enerjisi ekranının tamamındaki baloncukları temizleyebilir! Daha etkili güçlendiriciler oluşturmak için tek seferde daha fazla baloncuğu bir araya getir. Bu bir patlama!

Özellikler:
– Öğrenmesi ve oynaması çok kolay olan müthiş bir zaman öldürücü!
– Zorlu ama aynı zamanda eğlenceli bulmacaları çözmek üzere rüya baloncuğu gruplarını hemen patlatmak için dokun.
– En sevdiğin, eğlenceli Angry Birds arkadaşlarının özel güçlerini ortaya çıkarmak için tek seferde olabildiğince çok sayıda baloncuk patlat!

Angry Birds Dream Blast
Para Hileli Mod v1.27.0