23 Ocak

Beach Buggy Racing 2 Apk İndir - Para Hileli Mod v1.7.0

Beach Buggy Racing 2 Apk İndir - Para Hileli Mod v1.7.0

Sürüm:1.7.0
Boyut139 MB
Android Sürümü4.4 +
Son Güncelleme23.01.2021


Beach Buggy Racing 2 Apk İndir - Para Hileli Mod v1.7.0

Beach Buggy Yarış Ligine katılın ve dünyanın dört bir yanından gelen sürücülere ve arabalara karşı yarışın. Mısır piramitleri, ejderha istila eden kaleler, korsan gemisi enkazları ve deneysel uzaylı biyo-laboratuvarları ile yarışın. Eğlenceli ve kaçık Powerup'lardan oluşan bir cephaneyi toplayın ve yükseltin. Yeni sürücüler alın, arabalarla dolu bir garaj kurun ve Lig'in tepesine çıkın.

İlk Beach Buggy Racing, eğlenceli bir offroad bükümü ile konsol tarzı kart yarışlarına 90 milyondan fazla uluslararası mobil oyuncuyu tanıttı. BBR2 ile ante bir ton yeni içerik, yükseltilebilir Powerups, yeni oyun modları ile yükselttik ... ve ilk kez çevrimiçi yarışmalarda ve turnuvalarda diğer oyunculara karşı yarışabilirsiniz!

ÖZEL KART YARIŞ EYLEMİ

Beach Buggy Racing, inanılmaz fizik, ayrıntılı arabalar ve karakterler ve Vector Engine ve NVIDIA'nın PhysX tarafından desteklenen muhteşem silahlarla tamamen 3D bir off-road kart yarış oyunudur. Avucunuzun içinde bir konsol oyunu gibi!

GÜÇLERİNİZİ YÜKSELTİN

Keşfetmek ve yükseltmek için 45'den fazla Powerups ile BBR2, klasik kart yarışı formülüne bir stratejik derinlik katmanı ekler. "Chain Lightning", "Donut Tyres", "Boost Juice" ve "Killer Bees" gibi dünya dışı yeteneklerle kendi özel Powerup destenizi oluşturun.

40 ARABA ÜZERİNE TOPLA

Plaj arabaları, canavar kamyonları, kas arabaları, klasik manyetikler ve formül süper arabalarla dolu bir garaj toplayın. Tüm Beach Buggy klasik arabaları geri dönüyor - keşfedilecek düzinelerce yeni araba!

🏆🌎 DÜNYADA OYNAYIN

Yeteneklerinizi dünyanın dört bir yanından diğer oyunculara karşı test edin. Günlük yarışlarda oyuncu avatarlarına karşı yarış. Özel oyun içi ödülleri kazanmak için canlı turnuvalarda ve özel etkinliklerde yarış.

🎨☠️ SİZİN ÖZELLEŞTİR

Egzotik metalik, gökkuşağı ve mat boyalar kazanın. Kaplan şeritler, lekeli ve kafatasları ile çıkartma setleri toplayın. Aracınızı tam istediğiniz gibi kişiselleştirin.

🎲 YENİ OYUN MODLARI

6 sürücüyle koltuğunuzda yarış. Günlük drift ve engel kursu zorlukları. Bire bir sürücü yarışları. Haftalık turnuvalar. Araba zorlukları. Oynamak için birçok yol!

Beach Buggy Racing 2
Para Hileli Mod v1.7.0