25 Ocak

City Island 5 - Tycoon Building Apk İndir - Para Hileli Mod v3.4.2

City Island 5 - Tycoon Building Apk İndir - Para Hileli Mod v3.4.2

Sürüm:3.4.2
Boyut85 MB
Android Sürümü4.4 +
Son Güncelleme25.01.2021


City Island 5 - Tycoon Building Apk İndir - Para Hileli Mod v3.4.2

Bir şehir ve şehrinizi oluşturun
Sparkling Society'den yeni bir şehir üreticisi olan “City Island 5 - Tycoon Bina Simülasyonu” , sizi yalnızca bir adada başlayan küçük kasaba belediye başkanı yapacak. Dünyayı keşfetmesi için zeplin gönder ve yeni şehirlerini kurmak için güzel yeni adaların kilidini aç. Çoğu şehir kurma oyununda sadece bir şehri yönetiyorsunuz, ancak “Şehir Adası 5 - Çevrimdışı Tycoon Binası Sim Oyunu” 'nda ufkunuzu ve skylinlerinizi her biri farklı bir temaya sahip yeni adalara genişletiyor olacaksınız. bir şehir inşa etmek için yüzeye. Bu şehir oyunu aynı zamanda bir çevrimdışı oyun olarak oynanabilir, böylece internet olmadan veya wifi bağlantınız olmadığında kendi şehrinizi kurabilirsiniz. Mobil cihazlarda en popüler gündelik şehir kurma oyunu serisiyle milyonlarca oyuncuya katıl!

Bir kasabadan, bir şehre, bir metropole kadar
Kasaba şehriniz bir köy olarak küçük başlayacak, ancak daha fazla bina yerleştirerek ve yeni adaların kilidini açarak şehirleriniz büyüyecek. Şehir Adasında oyun oluşturma sim oyunları serisi, her zaman yapılacak bir şeyle birlikte, görevler ve birçok içerikle dolu çevrimdışı oyunları oynamayı ücretsiz kazandıkları için bilinir. Komşularınızın kasabalarını ve şehirlerini ziyaret edin veya şehrimi ziyaret edin.

Amaçlı, amaçlı bir şehir kurma
Bu simülasyon şehir üreticisi oyunları kategoriye girer: bedava, eğlenceli gündelik çevrimdışı şehir kurma oyunları. Yani bu, “City Island 5 - Çevrimdışı Tycoon Binası Sim Oyunu” oynamaktan asla sıkılmayacağınız anlamına gelir! Kilidini açacak yüzlerce binanın yanında, bu ada şehri yapımcı oyunları, çok güzel eşyalarla dolu hazine sandıkları kazanmak için onlarca görev yapıyor. Ada şehrini istediğin gibi tasarla ve inşa et ve arkadaşlarına yardım et. Bu günlük tycoon simülasyon oyunları, kilidini açmak için pek çok havalı bina ve ada ile birlikte gelir ve kesinlikle şehrinizi ve şehirlerinizi büyütmek ve bir şehir inşa etmek istediğinizde onları tasarlamak için bir sürü para toplamak için uzun oturumlarda takılmanızı sağlar.

City Island 5 - Tycoon Building
Para Hileli Mod v3.4.2