10 Ocak

Johnny Trigger: Sniper - Para Hileli Mod v1.0.12

Johnny Trigger: Sniper - Para Hileli Mod v1.0.12

Sürüm:1.0.12
Boyut78 MB
Android Sürümü4.4 +
Son Güncelleme10.01.2021


Geleneksel olarak bu tür popüler oyunlar bizi hedefin peşinden koşmaya ve güvende kalmak için köşede saklanmaya zorlar. Sonuç olarak, kahramanınızın yaşamına yönelik sürekli risk nedeniyle genellikle stresli ve gergin olursunuz. Ancak, bu sefer değil çünkü keskin nişancı oyunları değiştirildi ve geliştirildi.

Elbette kötü adamlar sizi yine de vurabilirdi, ancak ilk günlerdeki kadar kolay değil. Artık mükemmel bir çekim için en uygun yeri bilen çok deneyimli bir suikastçisiniz. Bu ne? Yakındaki binanın çatısında kalacak ve öldürmek için bir sonraki hedefi izleyeceksiniz.

Bak, hedef şu yaşlı ağacın hemen arkasında! Sessiz ve odaklanın, hiçbir şey sizi görevden alıkoymamalı.

Harika! Artık profesyonel bir nişancısın, en içten tebriklerimiz!

Şimdiye kadarki en iyi suikastçı olmak için üç ipucu.

1) Sahip olduğunuz mermi sayısına dikkat edin! Bir seviye boyunca sizin için ortalama dört mermi bulunur. O kadar da kötü değil, değil mi? Ancak bazen dört hedefi öldürmeniz gerektiğini unutmayın. Son, dördüncü hedef patrondur ve tek bir kurşunla öldürülemez. Sizin için bir fikir - 3d çekim muhtemelen bu adamla bitecek.

2) Tek atış, görevi başarıyla yerine getirmenin tek yoludur. Çatıdan nişan almak biraz karmaşık görünüyor ve bu yüzden oyun size silah görüşü sağlıyor.

3) Acele edin! Kötü adamlar da o kadar aptal değildir ve atışınızı beklemiyorlar ... Bu, hedefinizin hayatta olduğu ve hızlı koşabileceği, binada saklanabileceği ve hatta bir araba alıp gidebileceği anlamına gelir. Oh! Bilmeniz gereken bir şey daha var - bu adamların da silahları var ve hatta sizi öldürebilir. Yavaş olmayın!

Johnny Trigger: Sniper
Para Hileli Mod v1.0.12