17 Ocak

MARVEL Strike Force Apk İndir - v5.0.1

MARVEL Strike Force Apk İndir - v5.0.1

Sürüm:5.0.1
Boyut125 MB
Android Sürümü4.4 +
Son Güncelleme17.01.2021


MARVEL Strike Force'ta, telefon veya tabletle oynayabileceğin bu aksiyon dolu, görsel olarak çarpıcı, oynaması ücretsiz oyunda müttefikler ve baş düşmanlar ile savaşa hazır ol. Dünya üzerinde bir taarruz başladı ve Süper Kahramanlar ve Süper Kötü Adamlar taarruza karşı koymak için birlikte çalışıyor! Yepyeni bir düşman tehdidine karşı stratejik bir çatışmaya girerken Örümcek Adam, Doktor Strange, Groot, Roket Rakun, Loki, Venom, Elektra, Kaptan Amerika ve Iron Man'in içinde bulunduğu nihai taburunu bir araya getirerek sorumluluğu üstlen. Şimdi savaş zamanı! Taburunu topla ve Dünya'yı kurtarmak için savaşa hazır ol!

TABURUNU TOPLA
Saldırı kuvvetini al ve Iron Man, Kaptan Amerika, Loki, Elektra, Dr. Strange, Venom ve daha fazlası gibi güçlü MARVEL Kahramanları ve Süper Kötü Adamlarından bir tabur oluştur.

EVRİMLE GÜÇLEN
Her zamankinden daha güçlü olmak için Süper Kahramanlarını ve Süper Kötü Adamlarını donat ve yükselt.

STRATEJİK EGEMENLİK
Savaşta kimleri kullandığın önemli. Düşmanları ortadan kaldırmak istiyorsan kombo hamle yapmak için belirli Süper Kahramanlarla Süper Kötü Adamları eşleştir. 5'e 5 savaşlarda uzman dövüş taktikleri, sana Marvel Evreninin en büyük kötü adamlarını ortadan kaldırma gücü verecek.

DESTANSI ÇATIŞMA
Kahramanların tek bir dokunuşla dinamik zincirleme komboları başlatırken, sinema tadında ezber bozan oyun görüntülerini tecrübe et.

ÇARPICI GÖRSELLER
Piyasaya sürülen görsel olarak en çarpıcı mobil oyun deneyimlerinden birini yaşa. Marvel Süper Kahramanların ve Süper Kötü Adamların, telefonunda olabildiğince gerçek gibi görünüyor!

MARVEL Strike Force
Orjinal Versiyon v5.0.1