20 Ocak

Rage Road Apk İndir - Para Hileli Mod v1.3.7

Rage Road Apk İndir - Para Hileli Mod v1.3.7

Sürüm:1.3.7
Boyut64 MB
Android Sürümü5.0 +
Son Güncelleme20.01.2021


Rage Road Apk İndir - Para Hileli Mod v1.3.7

Açık yolda kaos var! Öfke çılgınlığı içinde cinayete meyilli manyaklar, kandırılmış arabalarla ve kamyonlarla otobanı parçalayarak… SENİN!

Sadece silahınızla ve sizi görmek için özel ajan eğitiminizle bir kamyonetin arkasına çömelmişken, mermi dolu fırtınasından ve yarışan düşman araçlarının sonsuz saldırısından sağ çıkabilecek misiniz? Herkes peşinde koşarken kafanızı tutabilirseniz, Rage Road tam size göre bir oyun olabilir ...

🚘 Boyun kırma hızında kalçadan ateş edin!

★ Hibrit teknolojisi: Maksimum aksiyon ve heyecan için yarış ve nişancı unsurlarını birleştiren benzersiz oyun. Düşmanlarınız arkanızdan saldırırken keskin atış becerilerinizi kullanarak onlar sizi vuracak veya havaya uçuracak kadar yaklaşmadan onları dışarı çıkarın.

★ Güvenlik özellikleri: Hedefinizi tam olarak alın ve birden fazla düşmanı vurabilir ve aynı anda birkaç aracı düşüren muhteşem çarpışmalara neden olabilirsiniz. Veya bagaj kapısının arkasına saklanın, zamanınızı bekleyin ve düşmanları birer birer avlayın - sadece gerçek hız tüccarlarına ve kamikaze bombardıman uçaklarına dikkat edin.

★ Akıllı tasarım: Aracın türü ve yolcu sayısına bağlı olarak mermilerinizi saymanızı ve atışlarınızı planlamanızı gerektiren 80'den fazla stratejik nişancı seviyesi. Kamyonunuz, silahınız ve karakteriniz için yükseltmelerde harcayabileceğiniz nakit ve kristaller kazanmak için seviyeleri tamamlayın.

★ Harika araç içi eğlence: Düşmanlarınızı ezerken sizi enerjik ve eğlendirecek eğlenceli grafikler ve müthiş bir film müziği, artı her biri arka koltukta asla sıkılmamanızı sağlamak için renk varyasyonlarına sahip 11 farklı konum.

★ Güvenilirlik sorunları: Sanki sonsuz psikotik yol haydutları akışı yeterli değilmiş gibi, seviyeler arasında bu pervasız maço yol öfkesinden hiç etkilenmeyen göz alıcı patronunuzun alaycı yorumlarıyla uğraşmanız gerekecek.

★ Üstün donanım seviyeleri: Tabancalardan SMG'lere ve saldırı tüfeklerine kadar toplam 45 farklı görünümle toplanıp seçilebilecek 13 benzersiz silah. Güç, yeniden doldurma hızı ve şarjör boyutu silahtan silaha değişir, bu nedenle oyun tarzınıza ve her bir seviyenin taleplerine en uygun silahı bulun. Eğer onları çırpamazsanız, vurun!

★ Döşeme seçeneği: Kamyonunuzu çok çeşitli satış sonrası eklentiler ve boya işleri ile yükseltin. Sizi ayık bir gizli ajandan gösterişli yeşil saçlı bir otoyol savaşçısına götürerek, yükseltmek ve eşleştirmek için karakterinizin kıyafetinin 4 farklı unsuruyla kendiniz üzerinde çalışın.

★ Üstün performans: Kalçadan ateş etme becerilerinizi gerçekten sınamak için zorlu özelleştirilmiş araçlarda öldürülmesi zor 4 çeşit patron. Zırhlı araçlar gerçek bir ceza alabilir, bu yüzden gelen ateşi atlatın ve bu canavar kamyonları nihayet hurda yığınlarına indirgeyene kadar tıkanmaya devam edin.

Otoyol kanununa saygı yok!

Bu manyaklar sol, sağ ve merkez yolun kurallarını çiğniyor! Hadi ajan, onlara ödeme yapmak senin görevin! Patlamış lastikler, harap olmuş motorlar ve nefis çoklu öldürmelerle onları adalete teslim edin.

Rage Road
Para Hileli Mod v1.3.7