17 Ocak

Ronin: The Last Samurai Apk İndir - Hileli Mod v1.0.265.53304

Ronin: The Last Samurai Apk İndir - Hileli Mod v1.0.265.53304

Sürüm:1.0.265.53304
Boyut186 MB
Android Sürümü5.0 +
Son Güncelleme17.01.2021


Ronin: The Last Samurai Apk İndir - Hileli Mod v1.0.265.53304

Mürekkeple ve yıka boyama tarzında zarif bir şekilde resmedilen, hizmet ettiği efendiyi kaybettiği savaşın harap ettiği bir dönemin son samurayı olarak oynuyor. Lordun intikamını almak için seviye atlamalı, yeni yeteneklerin kilidini açmalı, çeşitli ekipmanlar toplamalı ve sürekli daha güçlü olmaya çalışmalısınız. Unutmayın: İntikam yolu çok tehlikeli ve acı vericidir ve öldüğünüzde tek yol baştan başlamaktır. Sadece sayısız düşmanı keserek kılıcın yolunu anlayan gerçek bir samuray sonuna kadar hayatta kalacak ve sonunda adını tarihe bırakacaktır!

Dikkat! Ronin: Son Samuray'ı indirmek ve oynamak ücretsizdir, ancak bazı oyun içi öğeler gerçek parayla satın alınabilir. Bu özelliği kullanmak istemiyorsanız, lütfen cihaz ayarlarından uygulama içi satın alımları engelleyin. Ek olarak, Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikası uyarınca, oyunu oynayabilmek için en az 15 yaşında olmalısınız ve internet bağlantısı gereklidir.

Oyun Özellikleri
● Bir savaşı kazanmak oldukça basittir. Ya saldır ya da savun.
● Engelle veya Saldırı düğmesine basarak düşmanın saldırısını savuşturabilir veya düşman saldırısı gelmeden hemen önce bir Karşı Atış gerçekleştirebilirsiniz. Unutmayın, yaşam ve ölüm bu anlık karara bağlıdır!
● "Konsantrasyon", "Zaman Bozulması", "Yok Etme" - Her silahın farklı Becerilerini aktif olarak kullanarak savaşta üstünlük kazanın.
● Güzel bir şekilde işlenmiş bir savaş alanında yolunuza çıkan çeşitli düşmanları yenerek inatlı kalın. Düşmanın modelini çözemezseniz, ölüm kaçınılmazdır!
● Her bölümde görünen güçlü düşmanlar benzersiz bir savaş modeline sahiptir ve asla küçümsenmemelidir. Güçlü düşmanları yenerek, temel yeteneklerinizi daha da yükseltmek için özel ganimet kazanabilirsiniz.
● Eğitim yoluyla yeni yeteneklerin kilidini açın, sürekli olarak daha da güçlenmek için çeşitli ekipmanları toplayın ve yükseltin.
● Özel yeteneklere sahip evcil hayvan arkadaşları, yalnız savaşlarda tek güvenilir arkadaşınız olacak.

Ronin: The Last Samurai
Hileli Mod v1.0.265.53304