11 Ocak

Shadow of Death: Dark Knight Apk İndir - Para Hileli Mod v1.96.0.0

Shadow of Death: Dark Knight Apk İndir - Para Hileli Mod v1.96.0.0

Sürüm:1.96.0.0
Boyut152 MB
Android Sürümü5.0 +
Son Güncelleme11.01.2021


Yepyeni Bir Karanlık Fantezi Destanı
Karanlığa dalın ve çağların en büyük cep boyutunda fantastik RPG deneyimini yaşayın. O gölge bıçağını çıkarın ve istediğiniz zaman istediğiniz yerde yan kaydırma macerasına gitmek için özelleştirilebilir bir kara şövalye seçin. Mümkün olan güçlü gölge şövalyesini yaratmak için birden fazla oyun stili, kötü ender zırh setleri ve sağlam yetenek ağaçları ile özgürce deneyler yapın. Konsol RPG ruhuna sahip çevrimdışı bir dövüş oyunu, bu nesil oyuncuların hak ettiği şey değil, ihtiyaç duyduğu şey! Savaşın gölgesi yükseliyor, meydan okumayı kabul edecek misin?

Oyuncuların Seçimi
Her biri çok farklı bir oyun tarzını temsil eden dört benzersiz gölge şövalyesinden oluşan kadrodan seçim yapın. Oyuncuların zafere giden yolu kesmek veya mermiyi zorlamak isteyip istemedikleri tam anlamıyla onların elinde! Sonsuz muharebe deneyi ve özelleştirmeyi teşvik eden sağlam bir beceri ağacına ve derin envanter sistemine dalın. Hatta kocaman bir zırh takımında genç bir çocuğun ruhu bile var, başka hangi oyun bunun üstesinden gelebilir?

Karanlığı Tarzda Fethet
Klasik dövüş oyunları ve modern aksiyon RPG'lerinden esinlenen dövüş, sihir ve silah tabanlı hack and slash oyununun yüksek oktanlı bir karışımıdır. Sezgisel bir dokunmatik ekran arayüzü, savaşta strateji oluşturmak ve düşmanları mahvetmek için farklı seçenekler sunar. Eşsiz savaş sistemine her oyuncu için erişilebilir, ancak en sert aksiyon RPG hayranlarını tatmin edecek kadar derin. Ne için bekliyorsun? O mistik kara kılıcı tut ve karanlığa dal!

Shadow of Death: Dark Knight
Para Hileli Mod v1.96.0.0