25 Ocak

Sonic Dash Apk İndir - Para Hileli Mod v4.15.2

Sonic Dash Apk İndir - Para Hileli Mod v4.15.2

Sürüm:4.15.2
Boyut105 MB
Android Sürümü4.4 +
Son Güncelleme25.01.2021


Sonic Dash Apk İndir - Para Hileli Mod v4.15.2

Çarpıcı 3B ortamlarda koşarken, zıplarken ve dönerken Sonic the Hedgehog olarak oynayın. Bu hızlı ve çılgın sonsuz koşucu ve yarış oyununda zorlu engellerin üzerinden ve altından geç!

SONIC…
Dünyaca ünlü Sonic the Hedgehog, ilk sonsuz koşu oyununda başrolde - ne kadar ileri gidebilirsin?

DASH!
Sonic'in çılgın hızda koşmanıza ve yolunuzdaki her şeyi yok etmenize olanak tanıyan epik atılma hareketini serbest bırakın!

İNANILMAZ YETENEKLER
Tehlikeleri atlatmak, engellerin üzerinden atlamak ve döngüsel döngülerin etrafında hızlanmak için Sonic'in güçlerinden yararlanın. Ayrıca Sonic'in yıkıcı homing saldırısını kullanarak düşmanları alt edin! Zafere giden yolda yarışmak için yeteneklerinizi güçlendirin!

MUHTEŞEM GRAFİKLER
Sonic'in güzel ayrıntılara sahip dünyası mobil cihazlarda ve tabletlerde hayat buluyor - sonsuz bir koşucu hiç bu kadar güzel görünmemişti!

ÇOKLU KARAKTERLER
Sonic'in Tails, Shadow ve Knuckles dahil arkadaşlarından biri olarak oynamayı seçin. Yarışı kazanmak ve bu koşu oyunu mücadelesini geçmek için en sevdiğiniz karakteri seçin!

DESTANSI BOSS SAVAŞLARI
Sonic'in en büyük rakiplerinden ikisi, her zaman entrikacı ve kurnaz Dr. Eggman ve Sonic Lost World'den yıkıcı ölümcül Zazz ile yüzleşin! Bu kötüleri çok geç olmadan yok etmek için Sonic'in tüm çevikliğini ve hızını kullanın!

GÜÇLENDİRİCİLER Daha fazla koşmanıza
yardımcı olacak dahice güçlendirmelerin kilidini açın, kazanın veya satın alın. En iyi koşucu olmak için yarış kafa vuruşlarını, kalkanları, halka mıknatısları ve benzersiz puan artırıcıları toplayın!

KOŞMAYA DEVAM ET
Ne kadar çok oynarsanız o kadar çok ödül kazanın! Bu sonsuz koşucu yarış oyununda Sonic'e katılın ve benzersiz görevleri tamamlayarak puan çarpanınızın seviyesini yükseltin ya da Günlük Görevleri tamamlayarak ve Günlük Döndürme oynayarak Kızıl Yıldız Yüzükleri ve ek karakterler gibi harika ödüller kazanın.

Sonic Dash
Para Hileli Mod v4.15.2