19 Ocak

Ultimate Motorcycle Simulator Apk İndir - Para Hileli Mod v2.5

Ultimate Motorcycle Simulator Apk İndir - Para Hileli Mod v2.5

Sürüm:2.5
Boyut100 MB
Android Sürümü4.4 +
Son Güncelleme19.01.2021


Ultimate Motorcycle Simulator Apk İndir - Para Hileli Mod v2.5

2018'in en iyi motosiklet simülatörü oyunu en gerçekçi araç fiziği, sınırsız özelleştirme, devasa açık dünya, bağımlılık yapıcı oyun ve sonsuz eğlence ile geliyor!

★ GERÇEK MOTOSİKLET FİZİĞİ

Ultimate Motorcycle Simulator, gelişmiş fizik motoru ile mobil cihazlarda en iyi motosiklet simülatörünü oluşturmak için gerçekçilik ve eğlenceli sürüş fiziğini birleştirir. En iyi motosiklet simülatörü en iyi sürüş fiziği ile birlikte gelir! Yarış bisikletlerinden yol bisikletlerine kadar her türlü aracın kendi fiziği var!

★ SINIRSIZ ÖZELLEŞTİRME

Kendi motosikletinizi yaratın ve tarzınızı herkese gösterin! Sayısız vinilden motosiklet parçalarına kadar bu oyunla kendi rüya motosikletinizi yaratabilirsiniz. Hayal gücünüz tek sınırınız! Sınırsız özelleştirme sizi bekliyor!

★ AÇIK DÜNYA HARİTASI

Büyük açık dünya haritası, motosiklet becerilerinizi test etmek ve en iyi oyun deneyimini sağlamak için yaratıcı bir şekilde tasarlanmıştır. Şehirlerden çöllere, Ultimate Motosiklet Simülatörü son derece ayrıntılı bir ortama sahip en büyük açık dünya haritası ile birlikte gelir. Çapraz bisikletinizle sonsuz offroad alanına gidin ve mobil cihazlarda en gerçekçi offroad sürüş deneyimini yaşayın.

★ EN İYİ SES ETKİLERİ

Oyuncuya en güçlü hissi vermek için tüm sesler gerçek motosikletlerden kaydedilir. En güçlü yarış bisikleti seslerinden yanan offroad motorlarına kadar, her motosikletin gerçek yarış motosikletlerinden kaydedilen kendi özel sesi vardır!

★ EN İYİ GRAFİK

Gelişmiş grafik motoru sayesinde Ultimate Motosiklet Simülatörü artık mobil cihazlarda şimdiye kadarki en gerçekçi grafikleri ve en derin 3D'yi sunuyor. Motosikletlerinizi gerçeklikten ayırt etmekte zorlanacaksınız!

★ ÜLKE MOTOSİKLETLER

En sevdiğiniz motosikleti seçin ve dev bir açık dünya haritasına binin! En iyi motosiklet oyunu sizi bekliyor!

Ultimate Motorcycle Simulator
Para Hileli Mod v2.5