17 Ocak

Food Truck Chef Apk İndir - Para Hileli Mod v1.9.8

Food Truck Chef Apk İndir - Para Hileli Mod v1.9.8

Sürüm:1.9.8
Boyut86 MB
Android Sürümü4.4 +
Son Güncelleme17.01.2021


Food Truck Chef Apk İndir - Para Hileli Mod v1.9.8

Victoria, Flo ve Emily ile bu restoran oyununu oynayarak dünyanın dört bir yanına koşun ve lezzetli fast food yemekleri ve tatlılar pişirmek için tekerlekler üzerinde kendi mutfak imparatorluğunuzu inşa edin.

Düzinelerce farklı yemek çeşidinden harika yemekler pişiren çeşitli malzemelerle çalışarak bu restoran pişirme oyununda birinci sınıf bir şef olun
mutfak kültürleri. Makarnadan pizzaya, suşi ve keklere, Food Truck Chef ™ oynayarak hayal edebileceğiniz, pişirebileceğiniz ve servis yapabileceğiniz yiyeceklerin sınırı yok.

EN İYİ RESTORAN OYUNU
🥯 Dünyanın dört bir yanından 700'den fazla iştah açıcı restoranda kaliteli yemek pişirin
✈️ 17 egzotik yeri ziyaret edin
🏅Master 680 eğlenceli seviyeleri
⚔️ Yemek kamyonu karnavalında diğer şeflere karşı dövüşün
👑 Kendi restoran imparatorluğunuzu kurun

PİŞİRMEYİ ÖĞRENİN 👩🍳
Nacho, falafel, kebap, tatlı ve Asmr yiyeceklerinden ekmek, makarna, erişte ve sosisli sandviçlere kadar her şeyi hazırlarken yeni fast food restoran tekniklerini öğrenmek için bu pişirme oyununu oynayın.

SEYAHAT 🌍
Pasta caddesi, Pizza Caddesi, Barbekü Caddesi, Waffle Caddesi, Doğu Caddesi, Bakers Caddesi, Sandviç Sokağı, Suşi Sokağı ve Lezzetli kasaba gibi egzotik yerleri ziyaret edin.

KAMYONUNUZU STİL EDİN 🚌
Daha fazla bahşiş kazanmak ve müşteri bekleme sürelerini azaltmak için yemeğinize biraz bling ekleyin. Mobilyalar, süslemeler, menü panoları ve hatta kitaplıklar ile tamamlanmış tamamen özelleştirilmiş kendi restoran oyun deneyiminizi oluşturun. Kendi barbekü kamyonunuzu, pizza kamyonunuzu, Tex-Mex kamyonunuzu, fırın kamyonunuzu ve daha fazlasını satın almadan önce bir makarna kamyonuyla başlayın.

YİYECEK SAVAŞLARI ⚔️
Food Street Karnavalı'nda diğer şeflere karşı savaşın.

PARTİ 🎉
Aç parti müdavimlerini beslemek için mutfağınızı konserlere göndererek değerli taşlar kazanın.

PİŞİRME OYUNUNUZU YÜKSELTİN 👩🍳
Daha fazla zaman eklemek, daha hızlı yemek pişirmek veya daha fazla müşteriye hizmet etmek için çılgın başarıları takip edin veya mutfağınızı yükseltin.

Food Truck Chef
Para Hileli Mod v1.9.8