17 Ocak

Hill Climb Racing 2 Apk İndir - Para Hileli Mod v1.41.2

Hill Climb Racing 2 Apk İndir - Para Hileli Mod v1.41.2

Sürüm:1.41.2
Boyut138 MB
Android Sürümü4.2 +
Son Güncelleme17.01.2021


Hill Climb Racing 2 Apk İndir - Para Hileli Mod v1.41.2

Hill Climb Racing 2, parmaklarınızın ucunda düzinelerce parkur, araba ve karakter özelleştirmesi ile oynaması ücretsiz bir çevrimiçi çok oyunculu yarış oyunudur.

Özellik Listesi:

🚗 20+ Yeni Yarış Arabası ve Bisikletin Kilidini Aç!

Kupalardan yeni madalyalar kazanmak için kupa yolunda ilerleyin ve yarışlardan kazandığınız zor paralarla yeni arabalar, bisikletler, kamyonlar ve hatta destansı bir tank satın alma yeteneğinin kilidini açın. Kilidi açılacak 20'den fazla araçla, sizi kutup pozisyonuna çıkaranı seçin!

🔧 Araçlarınızı Yükseltin!

Araba yarışlarından kazanılan paralarla yükseltmeler satın alın ve sürüşünüzü iyileştirmek için kullanın. Performansınızı artırmak için 16'dan fazla açılabilir parça arasından seçim yapın, bu parçaları birleştirin ve toplayın! Sürüş yeteneklerinizi en üst düzeye çıkarmak ve zirveye ulaşmak için yükseltmeleri benzersiz yollarla karıştırın!

🎩 Arabanızı ve Karakterinizi Özelleştirin!

Hem karakteriniz hem de araç garajınız için çeşitli özelleştirme seçeneklerini kazanın ve kilidini açın! Yarışırken havalı görünün ve karakterinizi kendi benzersiz tarzınıza göre uyarlayın! Binlerce kombinasyon var! Ardından, yarışçınızı gerçekten benzersiz kılmak için bir sonraki seviyeye geçin ve arabanızı farklı görünümler ve lastiklerle özelleştirin!

🏁 Klasik Macera Modu

Hill Climb Racing 1'in popüler macera modu da bu devam filminde geri dönüyor! Bu sonsuz yarış modunda ne kadar uzağa gidebileceğinizi görün! Araçlarınızı yükseltmek ve çevrimiçi kupa modu ve çok oyunculu takım etkinliklerinde size yardımcı olmak için para kazanın!

Hill Climb Racing 2
Para Hileli Mod v1.41.2