21 Ocak

Save The Girl Apk İndir - Para Hileli Mod v1.2.7

Save The Girl Apk İndir - Para Hileli Mod v1.2.7

Sürüm:1.2.7
Boyut142 MB
Android Sürümü4.4 +
Son Güncelleme21.01.2021


Save The Girl Apk İndir - Para Hileli Mod v1.2.7

Bunca zamandır gördüğünüz zor ve rahatlatıcı bulmaca oyunu nihayet bir gerçek! Kızı kovalayan kötü adamlardan kurtarmak için bu zeka testlerini sadece en zeki olanlar çözebilir! Her seviye size çözmek için IQ ve zekâ kullanmak zorunda olacak bir senaryo sunacaktır. Komik meydan okumayı doğru bir şekilde çözün ve kadın devam edecektir. Yanlış anlayın, o zaman kahramanımız için iyi bitmeyecek.

Kalın ve en bağımlılık ve tatmin edici oyunu oynamak. Komik ve zor problemleri çözmenin ve kızı zarardan korumanın memnuniyetini hissedin. O büyük beynini kullan ve çözelim!

Oyun özellikleri:

1. Kanmayın!
Her seviye size birden fazla seçenek sunar - devam etmek için doğru cevapları verin. Yanlış cevaplar kıza acı verici ama komik sonuçlarla sonuçlanacaktır!

2. oynamak için pek çok düzeyde
Her seviye benzersizdir. Çözmeniz için birçok farklı zorluk var.

3. Bütün aile için eğlenceli
Herkes Save the Girl oynayabilir. Eğer sıkışırsanız - arkadaşlarınızdan ve ailenizden yardım isteyin! Bu karmaşık bulmacaları çözmek için ne gerekiyorsa yapmaktan utanç yok.

4. Basit ve Addicting Oyun
Başladıktan sonra yaklaşan bulmacaları çözmeye devam etmek isteyeceksiniz. Buradaki en iyi bilinmez!

5. Bu reklamlardan gelen oyun
Evet, aslında öyle.

İster şaşkınlık, kelime oyunları, trivia oyunları, bilgi yarışması oyunları, zeka oyunları hayranı olun, ya da sadece iyi vakit geçirmek istiyorsanız, o zaman Save the Girl sizin için bir oyundur! Onu zarardan koruyabilir misin?

Save The Girl
Para Hileli Mod v1.2.7